Bozova Belediyesi Öğrencilere Kitap Hediye Etti

Bozova Belediyesi, eğitimde farkındalığı artırmak ve öğrencilere destek olmak amacıyla "Karneni Getir, Kitabını Al" etkinliğini gerçekleştirdi. Eş Başkanlar Aygül Kapıkayalı ve İsmail Yıldız liderliğinde yürütülen etkinlik kapsamında, ilçedeki tüm kademelerdeki öğrencilere kitap hediye edildi.

Etkinlik kapsamında kurulan kitap standında, öğrenciler kendilerine uygun kitapları seçme fırsatı buldu. Belediye tarafından sağlanan kitaplar, öğrencilerin konu tekrarı yaparak bilgilerini taze tutmayı desteklemek ve bilgi birikimlerini artırmak amacıyla özenle seçildi.

Hediyelerini alan öğrenciler, duydukları mutluluğu eş başkanlara ve belediyeye teşekkür ederek dile getirdi. Öğrencilerin bu samimi teşekkürleri, etkinliğin başarısını ve toplum nezdindeki olumlu etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Veliler de yapılan bu çalışmaları takdirle karşılayarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Belediyenin eğitime verdiği önemin altını çizen veliler, çocuklarının kitaplarla buluşmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Eş Başkanlar Bir Müjde Verdi

Bozova Belediyesi Eş Başkanlarının yaptığı açıklamada;” Bugün burada çocukların mutluluğuna ortak olduk. Onlar bizim geleceklerimizdir. Eğitim ve öğretime yönelik desteklerimiz artarak devam edecektir. İlçedeki genç neslin daha donanımlı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak amacıyla önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde sınavlara hazırlanan öğrencilerimize çok faydalı olacağını bildiğimiz kurs merkezini faaliyete koyacağız. Böylelikle öğrencilerimiz hem kaynak eksiklerini hem de gerekli konularını ilk elden tamamlamış olacaklardır. Şimdiden öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı olsun.”

Bu tür etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceği ve öğrencilere destek olmaya devam edileceği bildirildi

Eklenme Tarihi: 14.06.2024 15:03