Bozova Belediyesi Çevre Temizliği İçin Kolları Sıvadı

Bozova Belediye Eş Başkanları, Dem Parti Belediye Meclis Üyeleri ve belediye çalışanları, geçtiğimiz günlerde Bozova merkezde gerçekleştirdikleri sokak ve cadde temizliği çalışmalarına devam ediyor. Bozova’nın en büyük mahallelerinden biri olan Yaylak Kırsal Mahallesi'nde cadde temizliği yaptı.

Eş başkanlar ve beraberindeki ekip, Yaylak Mahallesi’nde çöpleri tek tek toplayarak çevre temizliğine dikkat çekti. Yaptıkları açıklamada, "Tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz ve bu etkinliğimize tüm halkımızı katılmaya çağırıyoruz" dediler.

Bozova Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve temiz bir kent oluşturmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti. Başkanlar, vatandaşların da çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını ve temizlik kampanyalarına katılım göstermelerini önemle vurguladı.

Bu etkinlikler, hem çevre temizliği hem de toplumsal farkındalık oluşturma açısından büyük önem taşıyor. Belediye Eş Başkanları ileriki günlerde benzer faaliyetlerin farklı mahallelerde devam edeceğini ifade etti.

Yaylaklı vatandaşlar, belediyenin bu girişimlerinden memnuniyet duyduklarını ve destek verdiklerini belirterek, çevre temizliği konusunda daha bilinçli ve duyarlı bir toplum olma yolunda önemli adımlar attıklarını söylediler.

Eklenme Tarihi: 01.07.2024 13:50