Bozova Belediyesi’nden Kırsal Mahallelere Stabilize Yol Atağı: 50 Mahalleye Yakın Yolda Çalışmalar Tamamlandı

Belediyemiz, kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hizmet götürülmedik mahalle bırakmama hedefiyle, kırsal bölgelerdeki yol altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz.

Bozova Belediyesi olarak bu kapsamlı çalışmaları neticesinde, toplamda 50'ye yakın mahallede stabilize yol çalışmaları tamamlandık. Yaklaşık 550 kilometre yolun yapıldığı mahallelerimizde, belediyemizin hedefi, tüm mahallelere kaliteli ve erişilebilir ulaşım hizmeti sunmak.

Belediye Eş Başkanlarımız, ilçemizdeki tüm kırsal mahallelere eşit ve etkin hizmet sunma amacında olduklarını vurgulayarak, “Hizmetlerimizi tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Stabilize yol çalışmalarımız sayesinde kırsal bölgelerde ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz.” dedi.

Belediyemizin bu kapsamlı yol projeleri hem kırsal hem de şehir merkezindeki ulaşım kalitesini artırmayı hedefliyor. Stabilize yol çalışmalarının yanı sıra diğer altyapı projeleriyle de ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz.

Eklenme Tarihi: 10.09.2024 16:27